Ontdek de wisselende collectie bij Second Life Zeist

Elke week vullen we de collectie aan met ongeveer 140 verschillende kledingstukken. Naast alle denkbare kleding vindt u in onze winkel ook schoenen, laarzen, tassen, riemen, sjaals en bijous. U vindt zowel exclusieve als bekende kwaliteitsmerken in de rekken bij Second Life Zeist.

Kom eens langs bij Second Life Zeist!

Mooie, eigentijdse merkkleding voor een veel lagere prijs

De kleding bij Second Life Zeist is niet van nieuw te onderscheiden. Wij stellen strenge eisen aan de kledingstukken bij het kleding inbrengen, voordat wij het aannemen en in onze winkel hangen. U merkt pas dat het tweedehands is wanneer u het prijskaartje ziet. Voor het bedrag dat u normaal gesproken aan één stuk merkkleding besteedt, heeft u bij Second Life Zeist ruim drie keer zoveel kledingstukken.

De merken die u meestal in de winkel aantreft

Cambio
Claudia Sträter
Esprit
Essentiel
Expresso
Gerry Weber

Marc Cain
Marco Polo
Max Mara
McGregor
Moscow

Pauw
Rosner
Set
Strenesse
Supertrash
Zara

Ontdek onze collectie

Kom gerust eens kijken in onze tweedehandskledingwinkel in Zeist en ontdek onze gevarieerde collectie van eigentijdse dameskleding en accessoires.

Uw kleding verkopen of schenken

Heeft u kleding in de kast liggen die u niet meer draagt of die zelfs nog ongedragen is? Zonde om hier niets mee te doen. U kunt uw kleding bij ons inbrengen. U ontvangt een gedeelte van de opbrengst van de kleding die verkocht wordt. Kledingstukken die niet verkocht worden, kunt u via ons schenken aan het goede doel Dress for Success.

Meer informatie over inbrengen en schenken