Uw kleding inbrengen bij Second Life Zeist

Hangt er kleding in uw garderobekast die slechts een enkele keer gedragen is of waar de labels zelfs nog aan zitten? U kunt het bewaren en denken: ‘Dat draag ik nog wel een keer...’ of u kunt het inbrengen bij onze tweedehands kledingwinkel in Zeist. Dan verdient u nog wat aan uw (bijna) ongedragen kleding en maakt u er een ander gelukkig mee. En grote kans dat u in de verleiding komt om andere prachtige kleding te passen in de winkel!

Bespreek direct de mogelijkheden met ons

Wanneer kunt u uw kleding inbrengen?

Lente- en zomerkleding kunt u van 15 januari tot en met 15 mei inbrengen. Herfst- en winterkleding nemen wij in van 15 augustus tot en met 15 november. Maak een afspraak als u kleding bij ons wilt inbrengen (maximaal 20 stuks). Bel tijdens openingsuren naar: 030 - 692 25 04

Kledingeisen

De kleding en laarzen, tassen, schoenen en andere accessoires die u inbrengt:

✓  Zijn van goede kwaliteit

✓  Zien er als nieuw uit

✓  Passen in het huidige modebeeld

Zijn schoon en gestreken of gestoomd

Zijn maximaal twee jaar oud

Uw opbrengst

Uw kleding hangt maximaal twee maanden in de winkel. Na twee maanden kunt u informeren welke stukken verkocht zijn. Van de verkochte kleding ontvangt u de helft van de verkoopprijs, na aftrek van de btw. U krijgt contant uitbetaald, tot uiterlijk een jaar na de inbrengdatum.

De uitverkoop

Tijdens de uitverkoop halveren wij alle prijzen. Dit betekent dat u voor uw kledingstukken de helft van het eerder afgesproken bedrag krijgt wanneer deze in de uitverkoop worden verkocht. Als u dit niet wilt, kunt u dit aangeven en de stukken terughalen voordat de uitverkoop start.

Neem contact op voor meer informatie

Niet verkochte kleding

De kleding die na twee maanden niet verkocht is, kunt u binnen 14 dagen in onze winkel ophalen. Of u laat ons de niet verkochte kleding schenken aan Dress for Success. Dit doen wij ook met stukken die niet tijdig zijn opgehaald. Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden met een uitkering of minimuminkomen representatieve kleding geeft om te dragen tijdens sollicitatiegesprekken. Zo krijgt uw niet verkochte kleding een mooi tweede leven.

Meer over Dress for Success