Herfst- en winterkleding inbrengen bij Second Life Zeist

Hangt er kleding in uw garderobekast die slechts een enkele keer is gedragen of waar de labels zelfs nog aan zitten? 

U kunt het bewaren en denken ‘dat draag ik nog wel een keer....’ of u kunt het inbrengen bij onze tweedehands-kledingwinkel in Zeist. Dan verdient u nog wat aan uw (bijna) ongedragen kleding en maakt u er een ander gelukkig mee. (En komt u in de verleiding om een ander prachtig stuk te passen. Wedden)?


Wanneer kunt u uw kleding inbrengen?

Lente- en zomerkleding kunt u van 2 januari tot en met 17 mei inbrengen. Herfst- en winterkleding nemen wij in van 19 augustus tot en met 22 november. Maak een afspraak als u kleding bij ons wilt inbrengen (maximaal 20 stuks). Bel tijdens openingsuren 030 692 25 04. Wilt u 3 stuks of minder aanbieden, dan kunt u iedere woensdag tot 14.00 uur uw kleding afgeven. 


Kledingeisen
De kleding en laarzen, tassen, schoenen en andere accessoires die u inbrengt:

zijn van goede kwaliteit

zien er als nieuw uit
passen in het huidige modebeeld
zijn schoon en gestreken of gestoomd
zijn maximaal 2 jaar oud 


Vragen over kleding inbrengen?

Uw opbrengst

Uw kleding hangt maximaal 2 maanden in de winkel. Na 2 maanden kunt u informeren welke stukken zijn verkocht. Van de verkochte kleding ontvangt u de helft van de verkoopprijs, na aftrek van de btw. U krijgt contant uitbetaald, tot uiterlijk een jaar na de inbrengdatum.

De uitverkoop
Tijdens de uitverkoop halveren wij alle prijzen. Dit betekent dat u voor uw kledingstukken de helft van het eerder afgesproken bedrag terugkrijgt, wanneer deze in de uitverkoop worden verkocht. Als u dit niet wilt, kunt u dit aangeven en de stukken terughalen voordat de uitverkoop start.

Niet verkochte kleding

De kleding die na 2 maanden niet is verkocht, kunt u binnen 14 dagen in onze winkel ophalen. Of u laat ons de niet verkochte kleding schenken aan Dress for Success. Dit doen wij ook met stukken die niet tijdig zijn opgehaald. Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden met een uitkering of minimum inkomen representatieve kleding geeft om te kunnen solliciteren. Zo krijgt uw niet-verkochte kleding een mooi tweede leven. 

Meer over Dress for Success

Second Life Zeist
Voorheuvel 42
3701 JG  Zeist

Openingstijden 

Maandag gesloten

Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00

Second Life Zeist: stijlvolle tweedehands dameskleding & accessoires